Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Maria Popa Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 25 de ani Fundația pentru Copii Ronald McDonald România ține familiile împreuna pe perioadele lungi și dureroase ale copiilor spitalizați.

Casele Ronald McDonald sunt „case departe de casă” și oferă părinților nopți de cazare gratuite, un spațiu în care se pot odihni după o zi petrecută în spital, mese calde, pachete cu bunuri de primă necesitate, precum și ajutor psihologic și social.

An de an, Fundația sprijină spitalele de copii prin dotări cu aparatură performantă de diagnoză și tratament, lucrări de infrastructură pentru extinderea sau modernizarea secțiilor pediatrie  necesare desfășurării actului medical în cele mai bune condiții

https://rmhc.ro/

În casele Ronald McDonald oferim părinților copiilor spitalizați cazare gratuită, mese calde, ajutor psihologic și social. Dotăm spitale de pediatrie cu aparatură medicală și implementăm lucrări de extindere și modernizare a secțiilor de pediatrie.

 

În 25 de ani de activitate în România am reușit să punem pe harta Binelui proiecte care schimbă viața copiilor bolnavi și a familiilor acestora și am înțeles cât de important este ca micii pacienți să aibă posibilitatea să fie tratați și îngrijiți în spitale care dispun de echipamente moderne și spații prietenoase. Fii alături de noi și împreună facem pași pentru ca cei

 

1 Donații

03 Sep 2023
Maria Popa : Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie