Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Rodica Langa Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Casele Ronald McDonald ajută părinții copiilor internați în spital pentru perioade lungi să rămână la doi pași de micuții lor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 

https://rmhc.ro/

https://www.facebook.com/rmhcro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 25 de ani Fundația pentru Copii Ronald McDonald România ține familiile împreuna pe perioadele lungi și dureroase ale copiilor spitalizați.

Casele Ronald McDonald sunt „case departe de casă” și oferă părinților nopți de cazare gratuite, un spațiu în care se pot odihni după o zi petrecută în spital, mese calde, pachete cu bunuri de primă necesitate, precum și ajutor psihologic și social.

An de an, Fundația sprijină spitalele de copii prin dotări cu aparatură performantă de diagnoză și tratament, lucrări de infrastructură pentru extinderea sau modernizarea secțiilor pediatrie  necesare desfășurării actului medical în cele mai bune condiții

https://rmhc.ro/

SUSŢIN PROIECTUL

Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Niculina Puscas

30 RON
La mulți ani !
28 Jan 2021
La mulți ani, doamna mea dragă! Vă mulțumesc pentru înțelegerea și sufletul bun pe care îl aveți. Vă îmbrățișez cu drag!
27 Jan 2021
24 Jan 2021

Lica Luciana

100 RON
Vă multumesc pentru ca mi-ați oferit ajutor atunci cand am avut nevoie si speranta când mia fost greu . Credinta ta m-a ajutat sa stau drept pe propriile picioare. La multi ani sănătoși doamna mea draga! ❤️❤️
14 Jan 2021

Adina

50 RON
12 Jan 2021
La multi ani cu Bine pentru tine si tot ce faci!
08 Jan 2021
Rodica Langa : Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Cel mai frumos cadou de ziua mea