Casele Ronald McDonald

Status: Fundraising

În Casele Ronald McDonald din București și Timișoara, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Suma:

9,207 RON

Galantomi:

Donatii:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Anual, peste 1.500 de persoane beneficiază gratuit de “Casa-departe-de-Casă”, atunci când se află în căutarea celei mai bune soluții medicale pentru copiii lor.

În Casele Ronald McDonald din București și Timișoara, familiile trec mai ușor prin perioadele de boală împreună. Familia este principala sursă de putere și susținere a copilului în suferință. Atunci când familia rămâne împreună, impactul bolii și al spitalizării este diminuat.

Fondurile strânse cu ajutorul fiecărui “Galantom” – care fie aleargă, fie donează, își donează ziua de naștere sau pur și simplu spune mai departe povestea Caselor Ronald McDonald - vor asigura cazare gratuită și confortul de a rămâne alături de copii lor pentru familii venite de la distanțe mari pentru tratamente îndelungate, pe toată durata spitalizării celor mici, în Casele Ronald McDonald.

Anul viitor vom demara construcția celei de-a treia Case Ronald McDonald din România, la Iași, în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria.

Mulțumim pentru că ne sunteți alături!