Parintii copiilor bolnavi au nevoie de ajutor!

 

Raluca Jiga Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

18% Complete
144 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 25 de ani Fundația pentru Copii Ronald McDonald România ține familiile împreuna pe perioadele lungi și dureroase ale copiilor spitalizați.

Casele Ronald McDonald sunt „case departe de casă” și oferă părinților nopți de cazare gratuite, un spațiu în care se pot odihni după o zi petrecută în spital, mese calde, pachete cu bunuri de primă necesitate, precum și ajutor psihologic și social.

An de an, Fundația sprijină spitalele de copii prin dotări cu aparatură performantă de diagnoză și tratament, lucrări de infrastructură pentru extinderea sau modernizarea secțiilor pediatrie  necesare desfășurării actului medical în cele mai bune condiții

https://rmhc.ro/

SUSŢIN PROIECTUL

Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Felicitări pentru implicarea ta (și) în această cauză minunată, Raluca! Mult succes în toate proiectele tale! 🤗 💝
02 Dec 2020
Casa Ronald McDonald București, este a doua mea " CASĂ". Multumim!!!!
19 Nov 2020
18 Nov 2020
Mulțumim din inimă pentru sprijinul dumneavoastră! #ȚinemFamiliileÎmpreună în Casele Ronald McDonald
18 Nov 2020
Raluca Jiga : Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Parintii copiilor bolnavi au nevoie de ajutor!