Alina, Catalina, Loredana, Mariana, Ramona si Valentina - Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Alergam pentru #zambetdupazambet in Casele Ronald McDonald

490 RON Donatii stranse
1,000 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Dragi prieteni,

Anul acesta am ales sa ne unim fortele si sa ne bucuram impreuna pe 9 octombrie, in miscare, sustinand familiile din Casele Ronald McDonald, proiectul Fundatiei cu acelasi nume.

Imbinand pofta de a face bine cu pasiunea pentru miscare, ne-am propus sa demonstram ca binele nu oboseste niciodata.

Pe 9 octombrie, la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, alergam pentru inima tuturor varstelor, COPILARIA! Alergam pentru ca toti copiii sa se bucure de cea mai frumoasa, magica, speciala, pura si gingasa perioada a vietii, chiar daca nu sunt acasa. Alergam pentru ca cei mici sa fie inconjurati de dragostea parintilor lor, chiar si atunci cand se afla la tratamente, internati in spitale.

Veniti si voi alaturi de noi, sustinand cauza Caselor Ronald McDonald cu o donatie.

Orice donatie conteaza!

Va multumim din inima!

Alina, Cata, Loredana, Mariana, Ramo si Vali

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald creeaza, identifica si sustine proiecte si programe care au un impact pozitiv si direct asupra vietii si sanatatii copiilor. Credem cu tarie ca, in vederea unei recuperari cat mai usoare, niciun copil grav bolnav nu ar trebui sa fie departe de parintii sai.

Casele Ronald McDonald

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

toate problemele se pot rezolva cu pitere,curaj si credinta.
10 oct 2016
08 oct 2016
Susțin proiectul Casele Ronald McDonald .
08 oct 2016
05 oct 2016