Ovidiu Ionel - Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Alerg 42 km pentru Casele Ronald McDonald

260 RON Donatii stranse
52% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii au nevoie de imaginatie, iar eu sper sa imi iau suficient avant alergand incat mintea lor sa zboare libera, cu ajutorul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

 

Casele Ronald McDonald ofera parintilor si copiilor ingrijire centrata pe familie - pe toata durata spitalizarii celor mici, familia poate astfel sa ramana impreuna. 

Casa-departe-de-casa imbunatateste starea psihica a familiilor, oferind confort si suport emotional, sustinand dezvoltarea mecanismelor de adaptare si indulcind experienta spitaliceasca a celor mici.

 

Pe 9 octombrie, am ales sa alerg la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon pentru ca aceste familii sa poata beneficia in continuare gratuit de cazare si sprijin.

 

Ma puteti sprijini si voi cu o donatie, orice ajutor este binevenit si apreciat!

 

Va multumesc!

Ovidiu

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald creeaza, identifica si sustine proiecte si programe care au un impact pozitiv si direct asupra vietii si sanatatii copiilor. Credem cu tarie ca, in vederea unei recuperari cat mai usoare, niciun copil grav bolnav nu ar trebui sa fie departe de parintii sai.

Casele Ronald McDonald

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

06 Oct 2016
05 Oct 2016
Bafta!
20 Sep 2016

Doru

30 RON
Pentru o copilărie normală!
14 Sep 2016