Liviu Vasile - Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Alerg 42 km pentru Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru Fundatia Ronald McDonald deoarece, pentru mine, tot ceea ce are legatura cu viitorul copiilor nostri e tot ceea ce conteaza!

Vreau pentru cei mici un viitor mai bun, frumos si sanatos, lipsit de griji, de frica sau lipsuri. Un viitor plin de speranta care sa le readuca copiilor zambetul pe buze!

Casele Ronald McDonald aduc liniste si culoare familiilor care locuiesc aici pe durata spitalizarii copiilor lor. Intr-o perioada in care cel mai important lucru este sanatatea celor mici, ma bucur ca exista astfel de Case care sa ia din grijile celor mari.

 

Pe 9 octombrie, alerg pentru Fundatia Ronald McDonald la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, la proba de 42 km.

Ma puteti sustine si voi cu o donatie care va darui Casa-departe-de-casa si altor familii venite de la departare pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala copiilor lor.

 

Va multumesc!

Liviu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald creeaza, identifica si sustine proiecte si programe care au un impact pozitiv si direct asupra vietii si sanatatii copiilor. Credem cu tarie ca, in vederea unei recuperari cat mai usoare, niciun copil grav bolnav nu ar trebui sa fie departe de parintii sai.

Casele Ronald McDonald

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

bafta multa, Liviu! continua sa faci ce faci, ca faci bine!
29 Sep 2016
Succes! :)
28 Sep 2016
Succes si felicitari pentru ambitie si motivatie!
21 Sep 2016
29 Aug 2016