Casele Ronald McDonald

Familia este principala sursa de putere si sustinere a copilului in suferinta. Atunci cand familia ramane impreuna, impactul bolii si al spitalizarii este diminuat.

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Anual, peste 1.300 de persoane beneficiaza gratuit de “Casa-departe-de-Casa”, atunci cand se afla in cautarea celei mai bune solutii medicale

Pe 9 octombrie, ne propunem sa transformam kilometrii alergati de #TeamRMHC - toti sustinatorii nostri -  in motive de zambete si speranta pentru 15 de familii.

Fondurile stranse cu ajutorul fiecarui “Galantom” – care fie alearga, fie doneaza, fie spune mai departe povestea Caselor Ronald McDonald, vor asigura cazare gratuita si confortul de a ramane alaturi de copii lor pentru 15 de familii venite de la distante mari pentru tratamente indelungate, pe toata durata spitalizarii celor mici, in Casele Ronald McDonald.

[ Show more ]

Donatii:

7,219 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Casele Ronald McDonald

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Donatii

In beneficiul: Casele Ronald McDonald

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

2,094 RON

5,155 RON

Pagini fundraising

Alergam in familie pentru dragostea ce inconjoara copiii in Casele Ronald McDonald

Acum multi ani, cand eram copil, parintii mi-au spus ca ma voi muta la o alta gradinita. Una cu multi copii ce se joaca toata ziua in patuturi. N-

100 RON Suma

Alergam pentru #zambetdupazambet in Casele Ronald McDonald

Dragi prieteni,   Anul acesta am ales sa ne unim fortele si sa ne bucuram impreuna pe 9 octombrie, in miscare, sustinand familiile din Casele Ronal

490 RON Suma

Alergam pentru copii mai fericiti si inconjurati de dragostea parintilor

Dragi prieteni,   Pe 9 octombrie alergam impreuna cu gandul la copiii care, cu ajutorul nostru si al vostru, vor putea sa se bucure de sprijinul pa

350 RON Suma

Alergam 42 de km pentru ca 10 familii sa poata locui in "Casa-departe-de-Casa"

Dragi prieteni,    La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2016, la proba de stafeta, ne-am propus sa demonstram impreuna ca binele nu oboseste nici

80 RON Suma

Alergam pentru ca familiile sa ramana impreuna in Casele Ronald McDonald!

Buna! Suntem Cristina, Ducu si Silviu. Zi de zi, suntem norocosi sa putem sa ne exersam pasiunea in lumea cifrelor, incercand sa fim mai buni prof

645 RON Suma
64.5% Complete

Pe 9 octombrie alergam CU DRAG pentru Fundatia Ronald McDonald