Liviu si Serban Osman - Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Alergam in familie pentru dragostea ce inconjoara copiii in Casele Ronald McDonald

100 RON Donatii stranse
500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Acum multi ani, cand eram copil, parintii mi-au spus ca ma voi muta la o alta gradinita. Una cu multi copii ce se joaca toata ziua in patuturi. N-am mirosit nimic si m-am lasat dus de nas ca un catelus. Gradinita era foarte mare si avea multe educatoare imbracate foarte frumos. Parintii m-au lasat pe mana uneia brunete ce m-a pus pe un pat si a inceput sa-mi admire pijamaua cu ursuleti. M-am trezit dupa cateva ore singur intr-o camera intunecata. Era noapte, frig, patura nu-mi ajungea, aveam un pansament mare in partea dreapta a abdomenului si un apendice in minus. Mi-au dat lacrimile instantaneu, iar mintea mi-a zburat chinuit spre caldura si siguranta casei. De atunci n-am mai calcat pragul unui spital decat pentru a vedea educatoarele copilariei ce s-au transformat intre timp in asistente blonde si dragute. Dar asta e o alta poveste.

Casele Ronald McDonald au fost construite de zanele bune ce alunga spaimele copiilor ce sunt lasati singuri si bolnavi in spitale reci si neprietenoase. Zambetul parintilor, caldura camerei de acasa, jucariile de langa pat, cartile pe care le coloreaza in fiecare zi, toate acestea alcatuiesc linistea, gratia si dragostea cu care care trebuie tratata o rana deschisa sau o boala sacaietoare ori o lovitura nefericita sau un tratament de durata.

Adeseori medicii sunt ajutati in a face minuni de atmosfera creata in jurul copiilor, de increderea pe care acestia o castiga locuind intr-o casa ca acasa. Pentru ca o casa Ronald se afla sub mirajul povestilor si filmelor pentru copii. E ca si cum fiecare mamica se transforma in Mary Poppins, scoate din valiza toate lucrurile cu care copilul este obisnuit si le muta in camera in care vor locui cateva zile de acum inainte. Ronald McDonald isi deschide in fiecare zi usa casei sale transformand-o in locul in care frica si plansul sunt inlocuite cu zambete, bucurie si speranta.

Noi vom alerga duminica in familie pentru toate familiile care cred in puterea vindecatoare a dragostei.

Liviu si Serban Osman

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald creeaza, identifica si sustine proiecte si programe care au un impact pozitiv si direct asupra vietii si sanatatii copiilor. Credem cu tarie ca, in vederea unei recuperari cat mai usoare, niciun copil grav bolnav nu ar trebui sa fie departe de parintii sai.

Casele Ronald McDonald

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

06 oct 2016
05 oct 2016