Andreea Tudose, Andreea Blejan, Dana Minculete si Andrei Stanciu - Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Alergam 42 de km pentru ca 10 familii sa poata locui in "Casa-departe-de-Casa"

80 RON Donatii stranse
8% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, 

 

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2016, la proba de stafeta, ne-am propus sa demonstram impreuna ca binele nu oboseste niciodata.

Pas cu pas, donatie cu donatie, vom reusi impreuna sa oferim o "Casa-departe-de-Casa" pentru 10 familii care calatoresc de la mari distante pentru a le oferi copiilor lor cea mai buna sansa din punct de vedere medical.

Pofta de a face bine creste atunci cand pui pasiune si faci ceea ce iti place. Noi am ales sa alergam 42 de kilometri. Va provocam si pe voi sa alegeti sa faceti bine astazi si sa sustineti cu o donatie cauza noastra.

Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, proiecte ale Fundatiei Ronald McDonald, au sprijinit peste 15.000 de parinti si copii sa ramana impreuna in conditii de normalitate si decenta, in ultimii 13 ani.

Fundatia a investit peste 18 milioane de lei in cei 18 ani de existenta in Romania, prin proiecte si programe dedicate sanatatii si bunastarii copiilor - prin Casele Ronald McDonald sau sprijinind in mod constant si consistent patru dintre cele mai mari spitale de copii din tara.

 

#TeamRMHC

#miepoftasafacbine

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald creeaza, identifica si sustine proiecte si programe care au un impact pozitiv si direct asupra vietii si sanatatii copiilor. Credem cu tarie ca, in vederea unei recuperari cat mai usoare, niciun copil grav bolnav nu ar trebui sa fie departe de parintii sai.

Casele Ronald McDonald

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, familiile se vindeca mai usor impreuna.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Susțin proiectul Casele Ronald McDonald
08 oct 2016
07 oct 2016