Alergam pentru ca familiile sa ramana impreuna in Casele Ronald McDonald!

 

Cristina, Ducu si Silviu Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

64.5% Complete
645 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna!

Suntem Cristina, Ducu si Silviu.

Zi de zi, suntem norocosi sa putem sa ne exersam pasiunea in lumea cifrelor, incercand sa fim mai buni profesionisti.

Ori de cate ori avem ocazia, exersam si sa fim mai sanatosi, iar alergarea este o pasiune pe care ne-o asumam cu tot dragul.

Pe 9 octombrie, alegem sa ne provocam, ca echipa, sa fim mai buni si sa facem bine, in acelasi timp, pentru familiile care locuiesc sau vor locui in Casele Ronald McDonald, si sa le facem micutilor lor drumul spre sanatate mai lin si mai plin de zambete.  

 

Va invitam si pe voi sa ne sustineti, facand o mica donatie pe pagina noastra pentru Casele Ronald McDonald, pentru parinti si copiii. Si credeti-ne cand va spunem ca fiecare gest conteaza si face o diferenta in mai bine.

 

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 25 de ani Fundația pentru Copii Ronald McDonald România ține familiile împreuna pe perioadele lungi și dureroase ale copiilor spitalizați.

Casele Ronald McDonald sunt „case departe de casă” și oferă părinților nopți de cazare gratuite, un spațiu în care se pot odihni după o zi petrecută în spital, mese calde, pachete cu bunuri de primă necesitate, precum și ajutor psihologic și social.

An de an, Fundația sprijină spitalele de copii prin dotări cu aparatură performantă de diagnoză și tratament, lucrări de infrastructură pentru extinderea sau modernizarea secțiilor pediatrie  necesare desfășurării actului medical în cele mai bune condiții

https://rmhc.ro/

SUSŢIN PROIECTUL

Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
07 Oct 2016
07 Oct 2016
Succes campioni :)
05 Oct 2016

Aura

100 RON
Multa bafta!
05 Oct 2016
Hai tati- TE IUBESC !
05 Oct 2016
05 Oct 2016
05 Oct 2016

Dan Catanea

100 RON
04 Oct 2016

Anonymous

150 RON
03 Oct 2016
23 Sep 2016
Cristina, Ducu si Silviu : Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Alergam pentru ca familiile sa ramana impreuna in Casele Ronald McDonald!