Alerg 42 km pentru Casele Ronald McDonald

 

Ovidiu Ionel Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

52% Complete
260 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii au nevoie de imaginatie, iar eu sper sa imi iau suficient avant alergand incat mintea lor sa zboare libera, cu ajutorul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

 

Casele Ronald McDonald ofera parintilor si copiilor ingrijire centrata pe familie - pe toata durata spitalizarii celor mici, familia poate astfel sa ramana impreuna. 

Casa-departe-de-casa imbunatateste starea psihica a familiilor, oferind confort si suport emotional, sustinand dezvoltarea mecanismelor de adaptare si indulcind experienta spitaliceasca a celor mici.

 

Pe 9 octombrie, am ales sa alerg la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon pentru ca aceste familii sa poata beneficia in continuare gratuit de cazare si sprijin.

 

Ma puteti sprijini si voi cu o donatie, orice ajutor este binevenit si apreciat!

 

Va multumesc!

Ovidiu

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 25 de ani Fundația pentru Copii Ronald McDonald România ține familiile împreuna pe perioadele lungi și dureroase ale copiilor spitalizați.

Casele Ronald McDonald sunt „case departe de casă” și oferă părinților nopți de cazare gratuite, un spațiu în care se pot odihni după o zi petrecută în spital, mese calde, pachete cu bunuri de primă necesitate, precum și ajutor psihologic și social.

An de an, Fundația sprijină spitalele de copii prin dotări cu aparatură performantă de diagnoză și tratament, lucrări de infrastructură pentru extinderea sau modernizarea secțiilor pediatrie  necesare desfășurării actului medical în cele mai bune condiții

https://rmhc.ro/

SUSŢIN PROIECTUL

Casele Ronald McDonald

În Casele Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași, ținem familiile împreună pe durata internării copiilor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

06 Oct 2016
05 Oct 2016
Bafta!
20 Sep 2016

Doru

30 RON
Pentru o copilărie normală!
14 Sep 2016
Ovidiu Ionel : Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Alerg 42 km pentru Casele Ronald McDonald